Matkapäiväkirja Costa Rica 8.-18.10.2004

Mikko ja Reeta Levo

Edellinen | Sisällys | Seuraava

Loppukirjoitus

PutouksillaLyhyenä yhteenvetona matkasta voi todeta, että aivan mahtava reissu tuli tehtyä. Kiitoksia paljon kaikille häämatkamme rahoittaneille häävieraille. Rahanne eivät todellakaan menneet mihinkään turhanpäiväiseen tavaraan vaan annoitte meille ikimuistoisen kokemuksen.

Pidemmän kaavan mukaan kerrottuna matka oli meille todella uudenlainen kokemus. Emme kumpikaan koskaan ole tehneet tällaista matkaa aiemmin ja täysin erilaisen maailman kokeminen oli mullistava kokemus. Eurooppa alkoi tuntua kovin pieneltä paikalta, kun kaikki ympärillä oleva oli niin täysin erilaista kuin aiemmin. Edes ensivisiitti Yhdysvaltoihin ei tuonut näin paljoa uusi asioita. Matkalla saimme myös uudenlaisen kosketuksen luontoon, koska Costa Ricassa luonto tuntui olevan aina läsnä. Toivottavasti saisimme säilytettyä tämän kosketuksen myös Suomessa, onhan se nyt ihan tyhmää lähteä katsomaan kasveja ja eläimiä maapallon toiselle puolelle jos niitä ei pysty mitenkään järkevästi vertailemaan kotimaan vastaaviin.

Yksi merkittävä asia matkassa oli myös se, että koskaan aiemmin emme ole olleet tauotta kahdestaan näin pitkää aikaa. Opimme nauttimaan toistemme seurasta ihan uudenlaisella tavalla, toivoa sopii, ettei tämä taito unohdu arjen paineiden puristuksessa. Seuraavilla matkoilla tällaiseen ylellisyyteen tuskin on mahdollisuutta, koska niillä perhe mitä todennäköisemmin tulee olemaan kokonaisuudessaan edustettuna.

Edellinen | Sisällys | Seuraava


© 2004 All text and photographs copyright Mikko and/or Reeta Levo, unless otherwise mentioned.
Last update 27.10.2004